L'entitat titular del nostre Col·legi és l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. Les religioses van obrir la primera escola al Principat l'any 1882 a Canillo. Actualment al centre de Santa Coloma s'imparteix: Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària.

L’any 2004 va entrar a formar part de la Xarxa del Pla d’Escoles Associades de la UNESCO, i l'abril de 2010 s'obté la certificació ISO 9001:2008.

El 8 d’octubre del 2011, fou la beatificació de la fundadora la Mare Anna Maria Janer Anglarill. Aquest fet ens esperona a seguir treballant segons el seu carisma i sota el seu guiatge.

L’any 2014 el centre es va integrar a la Xarxa d’Escoles Verdes d’Andorra.

Aquest web vol ser una finestra on seguir el nostre dia a dia, amb els documents informatius, les fotografies i presentacions de les diferents activitats  que us oferim amb molta il·lusió.

Entreu-hi!

Darrers tweets

MareJaner
MareJaner Trobareu a see.xena.ad/janer les dates d'esquí alpí i nòrdic de Primària i imatges d' activitats de la setmana.Bon cap de setmana!
MareJaner
MareJaner Els nens/es d'infantil 4 anys han visitat una fàbrica de xocolata dins el projecte"un món de sensacions "del planet… twitter.com/i/web/status/8…
MareJaner
MareJaner Ja tenim el pessebre a l'escola!s'acosta Nadal a totes les etapes. pic.twitter.com/QynY1EZkrU
Copyright © 2016 Col·legi M. Janer. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com