L'entitat titular del nostre Col·legi és l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. Les religioses van obrir la primera escola al Principat l'any 1882 a Canillo. Actualment al centre de Santa Coloma s'imparteix: Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària.

L’any 2004 va entrar a formar part de la Xarxa del Pla d’Escoles Associades de la UNESCO, i l'abril de 2010 s'obté la certificació ISO 9001:2008.

El 8 d’octubre del 2011, fou la beatificació de la fundadora la Mare Anna Maria Janer Anglarill. Aquest fet ens esperona a seguir treballant segons el seu carisma i sota el seu guiatge.

L’any 2014 el centre es va integrar a la Xarxa d’Escoles Verdes d’Andorra.

Aquest web vol ser una finestra on seguir el nostre dia a dia, amb els documents informatius, les fotografies i presentacions de les diferents activitats  que us oferim amb molta il·lusió. Entreu-hi!

 

Darrers tweets

MareJaner
MareJaner Hem engegat a I3,I4 i I5 d'infantil els projectes entusiasMAT,ludilletres i planeta spoonk. Mestres i nens/es molt… twitter.com/i/web/status/7…
MareJaner
MareJaner Més fotos de la sortida a La Seu d'Urgell demà a see.xena.ad/janer. pic.twitter.com/IDXERK3QJ0
MareJaner
MareJaner Els alumnes 4t Primària visiten la Catedral de la Seu d'Urgell , coneixen el model de vida d'Anna Mª Janer al Mu… twitter.com/i/web/status/7…
Copyright © 2016 Col·legi M. Janer. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com