Transport escolar 17-18

Tall telefònic

Benvolgudes famílies,

 

Us fem saber que demà, dimarts 2  de maig de 8h. a 9h.  si no podeu contactar amb nosaltres telefònicament, preguem ho feu a través dels nostres correus electrònics.

 

Disculpeu les molèsties.

 

Cordialment,

 La Direcció

 

 

 

El proper dimarts 2 de maig a les 20:00 h., les Associacions de Mares i Pares del Col·legi Sant Ermengol, Col·legi M.Janer, Col·legi Sagrada Família i F.E.A.C. Sant Ermengol (Família Escola Acció Compartida) amb la col·laboració de Banc Sabadell d’Andorra i Comú d’Andorra la Vella, organitzem una conferència a càrrec de la Dra. Tiina Mäkellä , coordinadora per Espanya i Amèrica Llatina del revolucionari i efectiu mètode antibullying finlandès Kiva. La conferència tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

 

Sota el títol “La importància de la prevenció en l’assetjament”, la Dra. Mäkellä ens donarà una breu pinzellada de les directrius del mètode Kiva. Dissenyat per la universitat de Turku i implementat en el 90% de les escoles finlandeses, el mètode Kiva ha aconseguit reduir substancialment els casos d’assetjament. Aquest mètode es basa en el canvi d’actitud versus altres mètodes centrats en la víctima o l’assetjador. El mètode Kiva es centra en els “by-standers” o testimonis (alumnes que no són ni víctimes ni assetjadors) fent que recolzin a la víctima enlloc de fomentar l’assetjament. Per aquesta raó, es formen els alumnes des de primària perquè sàpiguen reconèixer i no permetin situacions de manca de respecte i d’altres tipus i que tinguin un paper actiu com a by-standers.

 

Aquesta formació implica a tots els agents que intervenen en l’educació dels nostres fills, des de l’escola (mestres, personal no docent, directius,..), els mateixos alumnes i, finalment, l’entorn més íntim, nosaltres els pares, tutors legals i familiars.

 

L’objectiu de la conferència, serà incidir en aquest darrer agent, pares, tutors legals i família sobre la importància de la prevenció per intentar evitar la intervenció; com prevenir i quins senyals podem percebre en el cas de que s’acabés produint l’assetjament.

 

Us hi esperem!!!

 

Dimarts 2 de maig a les 20:00 h.

 

Centre de Congressos d’Andorra la Vella

 

 

 

Per a més informació:

 

 

 

http://www.kivaprogram.net/spain/programa http://www.escalae.org/equipo-colaboradores-miembros/

 

http://www.kivaprogram.net/

 

 

 

 

 

 

 

Col·labora:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darrera modificació el Dijous, 27 abril 2017 17:41

Reunió pares alumnes nous

 

Benvolguts pares,

 

 

Us recordem que el proper dia 25 d'abril a les 18:30 hores, tindrà lloc la reunió de pares d'alumnes nous a l'escola, on us lliurarem la documentació pertinent per formalitzar la matrícula del curs 17-18.

 

 

Us fem saber que a aquesta reunió no poden assistir-hi els vostres fills.

 

 

Cordialment,

 

 

 

M. Dolors Llobet

 

Directora

 

 

 

Agraïment voluntariat

 Benvolgudes famílies,

Gràcies a la vostra col·laboració hem aconseguit més de 1500 € pel voluntariat que va a Filippiada (Grècia) i Pokara (Nepal).

Cordialment,

Mª Dolors Llobet

Darrera modificació el Divendres, 07 abril 2017 09:48

Créixer en la fe 82

Butlletí 82 ESO

Darrera modificació el Dijous, 30 Març 2017 14:32

Butlletí 82 Primària

Darrera modificació el Dijous, 30 Març 2017 14:32
Pàgina 2 de 10

Darrers tweets

MareJaner
MareJaner Què bé s'ho passen els alumnes de 4rt de Primària! a"Albatros"@Rosa_dels_Vents pic.twitter.com/WtLG9y2wRY
SantErmengol
SantErmengol Aquesta nit @elforasterTV3 visita #Andorra. No us ho perdeu! pic.twitter.com/hrigQK0kyK

Retweeted

MareJaner
MareJaner Que bé s'ho han passat fent d'"escultors" a la sorra els nois i noies de 6è de Primària a "la Marinada" @eixestels pic.twitter.com/olQOmlGhNp
Copyright © 2017 Col·legi M. Janer. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com