L'entitat titular del nostre Col·legi és l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. Les religioses van obrir la primera escola al Principat l'any 1882 a Canillo. Actualment al centre de Santa Coloma s'imparteix: Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària.

L’any 2004 va entrar a formar part de la Xarxa del Pla d’Escoles Associades de la UNESCO, i l'abril de 2010 s'obté la certificació ISO 9001:2008.

El 8 d’octubre del 2011, fou la beatificació de la fundadora la Mare Anna Maria Janer Anglarill. Aquest fet ens esperona a seguir treballant segons el seu carisma i sota el seu guiatge.

L’any 2014 el centre es va integrar a la Xarxa d’Escoles Verdes d’Andorra.

Aquest web vol ser una finestra on seguir el nostre dia a dia, amb els documents informatius, les fotografies i presentacions de les diferents activitats  que us oferim amb molta il·lusió.

Entreu-hi!

Darrers tweets

BaseBca
BaseBca Cervera 23-Premini A 73 #MaiPor pic.twitter.com/C4Xbv84NmK

Retweeted

MareJaner
MareJaner Recordeu que podeu seguir la nostra actualitat, el nostre dia a dia... vídeos, fotos i moltes novetats. facebook.com/marejaner
MareJaner
MareJaner SECUNDÀRIA: Els alumnes de 1r d'ESO han visitat el Parc de la préhistoire i les coves de Niaux.… twitter.com/i/web/status/9…
Copyright © 2017 Xavier Campuzano --. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com