(COL·LEGI) TROBADA DE PERSONAL DE NOVA INCORPORACIÓ

Els dies 24 i 25 de novembre s’ha dut a terme una trobada de personal nou dels centres assistencials i educatius que la Província Anna Maria Janer de l’Institut de la Sagrada Família d’Urgell té a d’Andalusia, Castella, Catalunya i Andorra. Ens hem aplegat una seixantena de persones a la casa de les religioses a Peñagrande (Madrid).

Han estat unes jornades molt dinàmiques, viscudes amb intensitat, enmig d’un ambient de comunicació, implicació, creativitat i convivència joiosa que han fet visible, en tot moment, l’estil de família que es viu a les cases de la Sagrada Família d’Urgell.

Hem aprofundit el carisma de la beata Anna Maria Janer i hem conegut quina és la missió de tots aquells que entrem a formar part de la seva gran família. Un moment molt emotiu ha estat la taula rodona en què cinc persones dels diversos àmbits han compartit, amb molta senzillesa i apassionament, la seva vivència personal del carisma comú.

No han faltat els moments d’esbarjo amb una visita guiada i teatralitzada  al centre històric de la capital.

En la pregària de cloenda, la Mare Montserrat, la superiora provincial de la congregació, ens ha exhortat a encomanar i compartir amb tothom l’ambient i l’esperit viscut aquests dos intensos dies.