(ESO) VIATGE DE FI DE CURS S4

La setmana del 14 al 18 de Maig els alumnes de 4t de l'ESO, acompanyats per quatre professors, van realitzar el desitjat viatge de fí curs. La primera parada va ser a Brussel·les per dos dies. Al arribar, van fer una visita guiada per la ciutat. Al dia següent no podia faltar la visita a l'Atomiun, construït a Brussel·les per a l'Expo 58 i dissenyat per l'enginyer André Waterkeyn i els arquitectes André i Jean Polak. Aquella mateixa tarda, van visitar el Parlament Europeu per després gaudir d'una mica de temps lliure per la ciutat.

Al dia següent, van anar a visitar la petita i encantadora ciutat de Brugues i una visita exprés a Gant, per agafar l'autobús directes a Amsterdam.

A Amsterdam no van parar: visita guiada amb bicicletes, museu Van Gogh i una tranquil·la passejada pels canals de la ciutat. Al matí poc temps ens va quedar per  voltar pels carrers i marxar directes a l'aeroport.

Aquest és un viatge que mai oblidaran!!! Els alumnes van gaudir de cada una de les ciutats i moments en companyia d'amics i companys. Van tastar totes les varietats de gofres que van poder i van demostrar que un gran grup amb ganes i il·lusió converteixen les situacions més difícils en moments divertits i senzills.