(ESO) XXXIV EDICIÓ DELS JOCS FLORALS

Un any més els alumnes de secundària de l’escola celebren Maria Auxiliadora i, a continuació, els Jocs Florals en un entorn idíl·lic com és el Santuari de Meritxell.

Els alumnes van arribar al santuari cap a les 10.00 del matí i després d’una estona d’esbarjo pels voltants van assistir a la celebració de l’Eucaristia presidida per mossèn  Pepe Chisvert, delegat d'Ensenyament del Bisbat.

Un cop es va honrar la Verge amb les ofrenes que cada classe havia preparat juntament amb els seus tutors, va començar la celebració del certamen poètic, concurs on els nostres alumnes any rere any, i ja en fa trenta-quatre, són premiats per la seva sensibilitat poètica. L’acte va estar presidit pel Rei (guanyador del lema de Flor Natural del curs anterior), la seva acompanyant i les dames. A més, vam tenir l’honor que ens acompanyessin representants de les entitats patrocinadores (Crèdit Andorrà, Morabanc, AndBank i l’Associació de pares de l’escola), del Ministeri d’Educació i la madre Tomasa.

La representant del Cercle de les Arts i les Lletres, conductora de l’acte, anomenava els guanyadors perquè s’acostessin a recollir el premi; les seves cares traslluïen força nervis però també molta il·lusió. Els guanyadors dels primers premis llegien les seves composicions i ens van fer emocionar a tots, en especial el Premi Especial Maica Manresa, en honor a la nostra estimada companya que malauradament ens va deixar ja fa uns anys.

En acabar, els alumnes i professors van anar caminant fins a Aina. Allà van dinar i van jugar a les instal·lacions de la casa de colònies, que cada any acull la nostra escola amb la mateixa alegria.

Aprofitem per agraïr a totes les entitats i col·laboradors que any rere any, fan possible aquest dia tant especial. A tots ells, moltes gràcies!!

 

Aqui teniu un bon recull fotogràfic.