(INF/PRIM) CELEBRACIÓ DE M. AUXILIADORA A INFANTIL I PRIMÀRIA

El dijous 31 de maig, els nens i nenes d’Infantil i Primària varen pujar a la capella de l’escola, per fer festa a Maria, sota l’Advocació de M. Auxiliadora.

Els petits d’Infantil varen fer la tradicional ofrena floral, acompanyada de senzilles pregàries i cants alegres que van crear un ambient de molta alegria.

Les celebracions de Primària van ser presidides per Mn. Toni Elvira (delegat diocesà de Catequesi) el qual ens va convidar a ser com Maria, la mare de Jesús. Es va referir a la protagonista del curtmetratge “Cuerdas” on la noia crea una amistat forta amb un nen molt especial. Ella –també com Maria- malgrat les dificultats amb què es troba, no es dóna per vençuda i estima amb tot el cor. 

Els alumnes van dirigir les seves pregàries a la Mare de Déu i, al mateix temps, van plantar unes llavors en un test. Amb aquest gest van voler simbolitzar la paciència, la tendresa i l’amor amb què la nostra Mare acull i fa créixer els desitjos, inquietuds i peticions que li presentem. 

La celebració va estar animada per cançons i balls treballats a la classe de música i que van ajudar que la jornada festiva de la veneració de Maria Auxiliadora fos molt viscuda i alegre per a tothom.