(PRIM) MUSICAL “Jesucrist Superstar”

El dimecres 11 d’abril, la capella de l’escola s’omplí de llum, color, música i ball per celebrar la festa de les festes per als cristians: la Pasqua. El tema escollit per a aquesta celebració fou una adaptació del musical “Jesucrist Superstar”. 

L’espectacle ha sigut el resultat d’un projecte interdisciplinar coordinat pels mestres responsables del Taller de Música, amb la col·laboració dels tutors de 6è. de Primària i els especialistes de francès, anglès, educació física, plàstica, música i religió.  

Més enllà del resultat final, creiem que aquestes aventures permeten aprendre tant continguts acadèmics com valors essencials (treball en equip,respecte, inclusió, responsabilitat, autonomia, etc.) . A més, al llarg d’aquests mesos, hem constatat que aquest tipus d’activitats ajuden a créixer els nostres alumnes dins d'una experiència col·lectiva i artística de qualitat, facetes molt sovint oblidades en la nostra societat actual. 

En definitiva, mestres i infants hem gaudit d’una vivència que ens esperona a seguir dedicant la nostra energia, creativitat i implicació per un projecte educatiu que dóna sentit a la nostra tasca de cada dia.