(SECUNDÀRIA) FESTA DE MARIA AUXILIADORA

Arriba el mes de maig i al col·legi Sant Ermengol, fidels a la nostra tradició, honorem a Maria Auxiliadora dels cristians. A les 8h els alumnes de Batxillerat han participat en una eucaristia, viscuda i ben preparada, a la capella del centre presidida per Mossèn Pepe Chisvert.

Una altra tradició del col·legi és unir la festa mariana amb els Jocs Florals, enguany en la seva 35na edició. Així doncs, els alumnes d’ESO han pujat fins als peus de la Verge de Meritxell per celebrar una eucaristia i un certamen literari. L’eucaristia, també presidida per Mossèn Pepe, ha començat amb una coreografia de dansa que ens recordava el lema del curs a les escoles Sagrada Família d’Urgell: “Rebem la vida”. Els cants de tota la secció han ressonat a la nau del Santuari.

El mossèn ha recordat en l’homilia els valors cristians de l’alegria, l’esperança, l’amor i la fe, tot convidant els presents a donar gràcies per la Vida rebuda.

Tot seguit al claustre s’han lliurat els premis de poesia en llengua catalana. Els poemes de dues categories i diferents temàtiques (amor, pàtria i fe) han estat de gran qualitat i molt emotius.

Per acabar la jornada, els alumnes d’ESO han anat a peu del Santuari Basílica de Meritxell fins a la casa de colònies d’AINA on han gaudit del bon temps i de molt bona convivència entre professors i alumnes.

-Equip de Pastoral Col·legi Sant Ermengol-