(COL·LEGI) EUCARISTIA D'INICI DE CURS DEL PERSONAL DE L'ESCOLA

El divendres 6 de setembre, gairebé a les vigílies de la festa de la Mare De Déu de Meritxell, Patrona del Principat d'Andorra, el personal docent i no docent del Col·legi Sant Ermengol es va reunir per celebrar l’eucaristia d’inici de curs amb mossèn Josep Chisvert, delegat diocesà d’ensenyament i prevere del centre.

La celebració preparada segons el lema d’enguany a les escoles Sagrada Família d’Urgell, “Construïm i compartim la vida” es basà en dos textos del Nou Testament: La vida de les primeres comunitats cristianes (Fets dels Apòstols 2, 44-47) i la paràbola de la casa sobre la roca (Mateu 7, 24-27)

Mossèn Chisvert, a l’homilia, va glossar el sentit dels dos fragments llegits tot relacionant els seus ensenyaments amb la nostra vocació d’educadors i la seva importància per als nostres alumnes i per les famílies que ens els confien.

Després de la celebració vam tenir una estona de convivència basada en un joc d’orientació que féu que educadors i personal no docent es coneguessin fraternalment per poder portar a terme com un bon equip la tasca encomanada. L’aperitiu i un brindis pel nou curs posà fi a la jornada.

- Equip de pastoral -