(ESO / BAT) SANT ERMENGOL 20-21

Sant Ermengol va ser bisbe d'Urgell a princpis del segle XI. Mil anys mes tard, segueix sent una figura important per al Alt Urgell, patró de la Seu i el Pont de Bar, però també ho és al nostre país ja que dona nom a la nostra escola. Cada any el Col·legi Sant Ermengol li dedica un dia de festa interna en memòria del bisbe, qui va dedicar la seva vida a construïr i compartir la vida.

Aquest curs, les diferents comissions s'han esforçat al màxim per procurar una festa divertida i dinàmica que complís perfectament les mesures sanitàries de la COVID-19. Un dia en que des dels més petits (3 anys) fins als més grans (2n de Batxillerat) han realitzat diverses activitats.

El nostre bisbe actual i copríncep d'Andorra, Excm. Mons. Joan-Enric Vives, ens va dedicar unes paraules mitjançant un vídeo. A secundària vam gaudir de coca amb xocolata per esmorzar. Mentre uns grups realitzaven jocs a les aules, i d'altres jugàven en diferents espais, es va poder respirar un ambient de germanor i escola. Fet que ens ompla i ens plau compartir.

Una festa de Sant Ermengol per a la història!