(ESCOLA) FESTA DE NADAL

Durant l’Advent ens hem preparat per celebrar el Nadal amb renovada il·lusió, malgrat els moments d’especial dificultat que tots estem patint.

Al llarg d’aquestes quatre setmanes, els alumnes d’Infantil i Primària han anat encenent simbòlicament l’espelma de la corona d’Advent i han reflexionat sobre un valor. Els més grans de la casa, els de Secundària, han fet els bons dies a principis de cada setmana a través de l’apartat Pastoral de la web on trobaven els textos més significatius de l’Advent, cançons i vídeos. I com a colofó, hem dut a terme la campanya de Càritas per concretar els valors treballats en un gest de solidaritat i compromís.

Aquest dimarts, acomiadem el trimestre amb la celebració del Nadal a totes les etapes educatives. Malgrat les limitacions a què ens veiem sotmesos, i respectant les mesures sanitàries,  hem volgut apropar el misteri del Nadal als nostres infants a través de les tradicions més populars i també amb escenes del pessebre. 

Per als més grans, Mn. Pepe Chisvert, delegat d’Ensenyament, ha fet arribar un missatge de Nadal ple de valors. Encoratja els adolescents a viure un Nadal més humà, un Nadal ple de solidaritat i un Nadal, que viscut així, serà ple de Jesús; perquè si vivim aquests valors, Déu farà estada en nosaltres.

 

INFANTIL 

celebració d'any nou

PRIMÀRIA

Poble de Betlem

Nadales de 1r i 2n

Felicitació Professors

SEGUNDARIA I BATXILLERAT