(ESCOLA) FESTA ANNA MARIA JANER

Durant aquest mes janerià, hem tingut present la figura i la missió de la nostra estimada Mare Anna Maria Janer. D’una banda, amb l’ambientació de les cartelleres i de l’ho hem treballat des de les matèries de música i religió.  I amb els alumnes de 1r a 4t de Primària, en el moment de la Iniciació a la Pregària, a l’Oratori, hem reflexionat, pregat i compartit algunes vivències de l’Evangeli que la nostra Mare ens ha deixat. 

També els Bons dies han sigut un moment especial per apropar la Mare Janer als nostres alumnes, ja sigui presencialment, a les aules, ja sigui a través del material que cada setmana es penja a l’apartat de Pastoral de la web (FEM ESCOLA).

Com a cloenda, aquest dijous 28 a la tarda i divendres 29 de gener, tota l’escola s’ha posa de festa per agrair el do de la Vida que l’Anna Maria Janer ens ha regalat. Aquesta vegada ha presidit les celebracions litúrgiques a totes les etapes Mn. Pepe Chisvert, delegat d’ensenyament del bisbat. Algunes s’han fet presencials, al pati cobert, i d’altres telemàticament per zoom, des de les aules. 

Mn. Pepe ens ha exhortat a viure els valors evangèlics que van caracteritzar la Mare Janer, una dona que va saber viure amb una gran confiança i fortalesa tots els reptes que se li van presentar, en una situació històrica ben difícil. De manera molt pedagògica i catequètica Mn Pepe ha convidat a alumnes i educadors a ser persones que han integrat en la seva vida les virtuts de la fe, l’esperança i la caritat; i a estar sempre alegres perquè Déu ens estima, malgrat no sempre ho experimentem.

Els més petits de la secció de Primària han fet la pregària a les aules amb les mestres de l’equip de Pastoral. I els nens i nenes d’Infantil han tingut el seu moment de pregària amb les seves mestres i ajudants. 

Desitgem que totes aquestes vivències ens esperonin a descobrir els valors que van motivar la Mare Janer a estimar amb un amor sense fronteres.

INFANTIL 

 

PRIMÀRIA

SECUNDÀRIA