(ESCOLA) FESTA DE NADAL

 

El Nadal és la festivitat cristiana del naixement de Jesús que correspon al 25 de desembre. El dia 22 de desembre l'escola va fer la seva celebració de Nadal; disposa de les seves particulars tradicions, com la realització d'un pessebre, el Tió, decorar l'arbre de Nadal, etc.

Aquestes tradicions permeten que els nostres nens i nenes ens puguin ajuntar, compartir bons moments per omplir una bona maleta de records. També aprenen nadales i reciten poemes, un conjunt d'activitats que remarca la importància d'aquesta festivitat.

El Nadal també s'associa a fer uns bons àpats, així doncs els alumnes van gaudir d'un bon dinar, sopa de Nadal, pollastre amb peres i dolços de nadalencs.

Van rebre una visita molt esperada per tots els nens i nenes, els Patges reials van venir a saludar-los i a recollir totes les cartes dels alumnes, i a la tornada de les vacances els desitjos de tos ells s'havien complert gràcies a SS MM els reis mags.
A primer cicle de primària, es fa assignar un follet per anar a tirar les cartes de tots els nens amb molta il·lusió a les bústies de la plaça del poble.

Els més grans de la secció van fer el tradicional amic invisible, que no deixa de ser un intercanvi d'il·lusions i de generositat.

No podem oblidar que en totes i cada una de les aules no fa falta l'esperit nadalenc.

INFANTIL 

PRIMÀRIA

BATXILLERAT