(ESO) PARTICIPACIÓ A LA MICRO FIRST LEGO LEAGUE ANDORRA

El dimecres 16 de febrer alguns alumnes de 4t d’ESO van participar a la microFirstLegoLeague d’Andorra, que enguany es va celebrar presencialment a les instal·lacions del Prat del Roure. En aquesta edició hi van participar 8 equips d’Andorra , dos del Col·legi Sant Ermengol, i queda emmarcada en una xarxa de competicions a nivell mundial en 110 països i gairebé 700.000 participants.

La 8a edició patrocinada per Andorra Telecom i organitzada per Loopa es presentava amb el tema Cargo Connect, en que els equips havien de cercar solucions innovadores en l’àmbit del transport sempre sota el paraigües de les STEAM. A més havien de resoldre amb un robot creat per ells mateixos, el màxim de missions relacionades amb el transport de mercaderies durant dos minuts i mig.

Un any més els alumnes de la nostra escola que s’han preparat durant gairebé 5 mesos i que el curs passat ja es van introduir en la robòtica amb Lego Mindstorm, van fer molt bona presentació del seu projecte i van guanyar el joc del robot amb una puntuació de 410 punts.

L’acte el va concloure el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal i la Ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, tot destacant el nivell i la projecció de la competició per tal de desvetllar el futur professional dels joves en els àmbits de la ciència i de la tecnologia.

El proper pas pels nostres alumnes és competir en la fase regional que se celebrarà a Igualada el proper 12 de març i que dóna accés a la Final Espanyola, aquest any a Màlaga.

Felicitats i molta sort!!