(INF / PRIM) PASQUA

La Pasqua és un període de joia i alegria pels cristians, celebren que Jesucrist ha ressuscitat i alhora també se celebra l'arribada del bon temps i la fi de l'hivern.

A l'etapa d'infantil, s'han dut a terme moltes activitats en les diferents matèries que es treballen al col·legi.
A religió els nens i nenes han descobert la història de Jesús i els seus Deixebles: el seu darrer sopar, en què Jesús comparteix el pa i el vi com a senyal del seu Amor; l'entrada de Jesús a Jerusalem on tothom el rep com un Rei; la seva mort a la creu i, finalment, l'alegria d'experimentar que ha ressuscitat i viu per sempre entre nosaltres i en el nostre cor.

A anglès, ens va visitar el "little bunnies", va deixar molts ous de xocolata perquè tots els infants fessin la seva recerca i se'ls mengessin
A francès van practicar les lletres de l'abecedari d'una manera molt dolça, van escriure amb xocolata totes les lletres!

I per acabar la setmana, cada classe va decorar la seva pròpia mona i la van berenar tots plegats al pati.

A primària, els alumnes a l'assignatura de francès van fer la tradicional "chasse aux ouefs". La tradició a França es fa quan les campanes deixen de sonar per anunciar el Diumenge de Resurrecció i l'inici de la recerca dels ous de pasqua.
També van gaudir d'un bon berenar, un pa de 'pessic ben decor

 

 

INFANTIL 

PRIMÀRIA