(BAT) GRADUACIÓ DE SEGON DE BATXILLERAT

Després d'aquests mesos de confinament, classes virtuals i teletreball, avui els alumnes de segon de Batxillerat s'han graduat en un acte celebrat al Col·legi Sant Ermengol. 

Ha obert l'acte la Directora del Col·legi, Sra. Anna Villas, dirigint unes paraules als alumnes graduats. Seguidament, la cap d'estudis de Batxillerat, Sra. Pepi Jurado, també ha fet un petit discurs en el que ha recordat els obstacles que alumnes i famílies han hagut de superar aquest curs.

Després, els delegats dels diferents grups també han dirigit unes paraules a tothom; entre aquestes s'ha repetit l'agraïment, els desitjos de cara al futur, l'esforç de tot el curs i l'esperança del descans merescut després de les temudes proves per les que contiuen preparant-se.

En acabar les diferents intervencions, tothom ha pogut gaudir de l'esperat vídeo-muntatge, que ha agradat molt  i, a continuació, els tutors han entregat les orles a tots els alumnes.

Finalment, s'ha fet menció dels alumnes amb els millors resultats del curs, premiats amb la matrícula d'honor. Aquests són: Andrea Vergara, Miquel López, Gemma Rodríguez i Roc Tarruell. Moltes felicitats a tots ells!

Durant l'acte, s'ha gaudit de la fantàstica actuació d'un grup de rock format per alumnes de segon. Moltes gràcies!

Moltes felicitats a tots els alumnes de segon de Batxillerat i molta sort a tots!