(ESO) GRADUACIÓ DE QUART D'ESO

 

Avui ha estat un dia molt especial perquè els alumnes de quart d'ESO s'han graduat, i tota la comunicat educativa està molt orgullosa d'haver arribat a aquest moment.

En primer lloc, la Directora del Col·legi, Sra. Anna Villas, ha dirigit unes paraules a tots els alumnes, seguides d'un petit discurs de la Cap d'Estudis, Sra. Fàtima Rosiñol. En aquest, ha recordat el pas de tot el grup per l'escola i també tot allò que cadascú s'emporta a la seva motxilla: els aprenentatges, els sentiments, les emocions... tot alllò que ha ajudat a que es formin com a les bones persones que són.

A continuació, els tutors del curs s'han dirigit als alumnes, fent menció del grup tan especial que han format, tan cohesionat i unit sempre. Llavors, els delegats també han fet un parlament en el que han agraït la feina de tothom i han fet un recordatori del seu pas per l'escola; a més, han tingut un detall, que agraïm molt, amb tutors i Cap d'Estudis.

Després dels diferents discursos, ha arribat l'esperat moment de la visualització del vídeo-muntatge, que ha estat molt original. En acabar, s'ha atorgat un reconeixement a les estudiants amb millors resultats acadèmics dels dos grups-classe. Aquestes han estat: Aina Cuen, Ainhoa Vergara, Lorena Lobos i Aina Tena. Moltes felicitats a totes quatre!

Llavors ha arribat el moment més solemne, l'entrega de les orles a tots els estudiants de la mà de la Cap d'Estudis. Tots han lluit un bon somriure, reflex de l'emoció del moment.

Finalment, l'acte s'ha conclòs amb una actuació per part dels alumnes de quart d'ESO.

Moltes felicitats a tots els graduats i molta sort en la nova etapa!