(PRIM) GRADUACIÓ DE SISÈ PRIMÀRIA

 

Avui ha estat un dia molt especial perquè els alumnes de sisè de primària, després d'aquests mesos de confinament s’han graduat.

 

La presentació a càrrec de l'Estefania Colomé, ha inicit l’acte recordant tot el que va passar el 2011.

 

Seguidament la nostra directora, la Sra. Anna Villas, s’ha dirigit a tots els alumnes per felicitar-los, a continuació un petit discurs de la Cap d'Estudis, Sra. Tània Gonzàlez. En aquest, ha recordat el pas per l'escola i també tot allò que cadascú s'emporta a la seva motxilla: els aprenentatges, els sentiments, les emocions... tot allò que ha ajudat al fet que es formin com a les bones persones que són.

 

En aquest moment hem pogut gaudir de l’actuació, al piano, de la Georgia Comellas.

 

A continuació, les tutores Pili Armengol i Anna Choy s'han dirigit als seus alumnes, fent menció del grup tan especial que han format. Els delegats també han realitzat un parlament en el qual han agraït la feina de tot el professorat i han fet un recordatori del seu pas per l’escola i aquells companys que marxen el curs que ve; a més, han tingut un detall on han fet referència als seus fillols. 

 

Un cop finalitzats els parlaments hem tingut dues actuacions musicals: en primer lloc l’Arnau Alcàzar amb la guitarra acústica i seguidament la Judit Espàrrach al violí.

 

Quin moment més especial!! veure com han anat creixent!! Aquí hem pogut veure el vídeo - muntatge, els ha fet molta gràcia veure els seus companys des de ben petits. 

 

Llavors ha arribat el moment més solemne, l'entrega de les orles a tots els estudiants de la mà de les tutores. Tots hi han lluit un bon somriure, reflex de l'emoció del moment.

 

Finalitzem l’acte amb una cantada de tots els alumnes.

 

Moltes felicitats a tots els graduats i molta sort en la nova etapa!